Epilare cu ceara durabila

Datorita faptului ca nu toate persoanele pot beneficia de serviciile noastre de epilare definitiva am introdus sistemul de epilare cu ceara dar nu orice tip, ci ceara epilatoare de lunga durata care sa mentina un inalt nivel de calitate a epilarii chiar daca nu este definitiva. Aceasta este o solutie excelenta de epilare pentru toate tipurile de piele, fir de par sau de ce nu, buget.
Epilarea cu ceara durabila este o metoda brevetata de catre Esthelogue, partenerul clinicii Depilfin, care consta din epilarea cu o ceara foarte fina din Italia dupa care se aplica o fiola pe baza de papaya care intarzie cresterea firului de par nepermitand regenerarea rapida a celulelor din papila germinativa.

Din punct de vedere tehnic este vorba despre un produs inovativ, brevetat si testat dermatologic. Ca si la epilare definitiva, putem dicuta de epilare cu ceara pentru barbati si epilare cu ceara pentru femei.

Oricare ar fi motivele dumneavoastra de a alege ceara epilatoare ca metoda de inlaturare a parului nedorit, noi va venim in intampinare cu cea mai buna calitate.

Procedeu epilare cu ceara durabila

Epilarea cu ceara durabila se desfasoara in 3 faze:

  1. Epilare cu ceara foarte fina Bio-Retard Plus
  2. Aplicarea imediata a fiolei pe baza de papaya care ajunge la bulbul epitelial al firului de par intarziind regenerarea celulelor si astfel a reaparitiei intr-un timp scurt a firelor de par inlaturate.
  3. Achizitionarea kit-ului de intretinere pentru acasa care, utilizat constant, ajuta si mai mult la intarzierea reaparitiei firelor de par, eliminand firele de pe sub piele si hidratand in profunzime lasand astfel pielea fina ca de bebelus.

Cel mai important este ca dumneavoastra sa fiti foarte perseverenti si in ceea ce priveste epilarea cu ceara durabila. Utilizarea constanta a produselor este calea catre un rezultat din ce in ce mai eficient. De asemenea, folosirea scrub-ului din kit-ul de ingrijire ajuta la eliminarea firelor de par incarnate, problema foarte des intalnita in randul celor ce se epileaza constant cu ceara epilatoare normala, epilator, penseta, zahar, lama, etc. De asemenea, spray-ul pe paza de papaya este cel care, folosit constant, (spre deosebire de fiola care se utilizeaza doar o data, imediat dupa epilare), intarzie si mai mult cresterea firelor de par nedorite. Apoi uleiul de hidratare, utilizat in scop estetic, confera pielii stralucire si sanatate.

Toate acestea va vor da satisfactia lucrului nu bine ci CEL MAI BINE FACUT si veti arata exact asa cum v-ati dorit dintotdeauna.

Nu ezitati sa va programati o sedinta de epilare pentru a testa aceasta metoda inedita de epilare si astfel de crestere a calitatii vietii si a confortului zilnic.

Comentariile nu sunt permise.