Epilare definitiva permanenta

Epilare definitiva pentru barbati si femei

Putem vorbi despre epilare definitiva atat pentru barbati cat si pentru femei. Cele mai bune rezultate sunt obtinute atunci cand se folosesc produsele de hidratare si decheratinizare (inlaturare a celulelor moarte de la suprafata pielii) care se pot gasi la clinica  Depilfin. Acestea sunt produse neutre, fara parfum sau coloranti (care ar putea afecta pielea sau impiedica lumina sa ajunga la radacina firului de par) si poate scuti sedinte de epilare.

Avantajul de a incepe sedintele de epilare la Depilfin, este ca aici vi se ofera cea mai moderna aparatura de pe piata internationala si numai aici gasiti atat tehnologia laser cat si IPL astfel incat sa obtineti cele mai bune rezultate. Atentia personalizata si consultanta pe toata perioada tratamentului sunt alte puncte forte ale clinicii noastre.

Avand in vedere ca anumite fire de par sunt mai inchise iar altele mai deschise pe intreaga suprafata a corpului, numai imbinarea celor doua metode este cea care va conferí obtinerea rezultatelor scontate.

Tehnologie utilizata in epilarea cu laser si IPL

Tehnologia de epilare definitiva cu LASER si IPL ofera o solutie non-invaziva si de lunga durata pentru parul nedorit de pe orice zona a corpului. Pilozitatea excesiva poate afecta atat populatia sanatoasa, dar ea este intalnita si la persoane cu tulburari hormonale cum ar fi: boala polichistica a ovarelor, hiperplazia congenitala suprarenala, hirsutism, s.a. Aceasta este o problema cosmetica deranjanta pentru oricine indiferent de varsta sau sex. Putem vorbi deci despre epilare permanenta pentru barbati si femei incepand cu varsta la care transformarile hormonale principale au luat sfarsit.

Aproximativ 4% dintre tinere se simt desfigurate de parul facial. Exista de asemenea un numar mare de pacienti care au o pilozitate excesiva localizata in alte zone decat cea faciala. Excesul de par creaza un stres psihologic semnificativ si are un impact major asupra calitatii vietii persoanei respective, iar obiectivul global este de a asigura o indepartare sigura si eficienta a parului pentru toate zonele si pentru toate tipurile de pacienti indiferent de fototipul acestora. Zonele corpului care pot fi epilate sunt: epilare faciala (ex: mustata, perciuni, barbie, pometi, etc. ) dar si corporala (gat, ceafa, spate , piept, linie abdomen, inghinal, brate, picioare, etc)  Cu exceptia orificiilor, orice zona poate fi epilata cu rezultate exceptionale.

Epilare definitiva cu LASER sau cu IPL ?

Trebuie sa facem distinctie intre cele doua tehnologii de epilare permanenta, epilarea cu laser si epilare IPL, ele fiind 2 tipuri diferite de radiatii, cu insusiri deosebite.

Ai alte intrebari legate de epilarea permanenta ?

Pentru mai multe informatii legate de epilare permanenta vizitati pagina noastra cu intrebari frecvente despre epilare si nu ezitati sa va programati la o consultatie epilare definitiva care este gratuita.

Comentariile nu sunt permise.