Epilare IPL

IPL ~ Intense Pulsed Light ~ Lumina Intens Pulsata

Tratamentul se realizeaza cu un tip de lumina non-coherent cu spectru larg cuprins in general intre 410 si 1200 nm. Aceasta influenteaza absorbtia in melanina firului de par si de asemenea adancimea la care penetreaza ~ de dorit fiind ca radiatia sa poata ajunge cat mai in profunzime pentru a distruge foliculul firului de par. Cu cat radacina firului de par este situata la o adancime mai mare in piele, cu atat energia necesara pentru distrugerea sa va fi mai mare.

Atunci cand folosim epilare IPL trebuie in permanenta gasit echilibrul intre aceasta intensitate a acestei energii si grija pe care trebuie sa o avem pentru tesuturile inconjuratoare.

Numai un personal specializat in epilare IPL, capabil sa analizeze fototipul fiecarei persoane, cu informatii detaliate despre necesitatile fiecarui client in parte va poate conferi siguranta si incredere ca ati ales bine.

Lumina Intens Pulsata ~ filtrata pentru a permite radiatiei ca lungimea de unda dorita sa fie activa ~ este livrata printr-o piesa de mana pe piele, care tinteste materia inchisa la culoare fara a leza epiderma, ridicand temperatura firului de par care conduce caldura la folicul. Aceasta cauzeaza distrugerea celulelor germinative responsabile de crestere. Foliculul lezat devine incapabil sa mai produca fire de par, este eliminat printr-un proces fiziologic de catre sistemul imun in mod gradual producand permanenta sa disparitie si inlocuirea cu tesut non-functional.

Aparatul de epilare IPL emite un fascicul care acopera o arie mai mare decat cea acoperita de laser, avand un spot rectangular spre deosebire de cel rotund ~ standard uzual pentru laser. Forma sa in forma de U este singura din lume brevetata si prezinta urmatoarele avantaje:

  • Distanta mica intre lampa si piele (tratamentul are un randament mai mare);
  • Suprafata manipolului coincide perfect cu zona de tratat;
  • Pliere excelenta piele-lampa;
  • Minima radiatie laterala in timpul utilizarii (tratament mai eficient).

Doriti mai multe detalii despre epilarea cu IPL ?

Va oferim posibilitatea sa va programati la o consultatie gratuita epilare laser.

 

Vezi si rubrica www.depilfin.ro/promotii

Comentariile nu sunt permise.